Nieuws

GMTO F-gassen cursus

ID College, afdeling motorvoertuigentechniek

Fugo en GMTO hebben de krachten gebundeld om een terugwinning koudemiddel cursus op te zetten voor het bedrijfsleven in de regio. De cursussen waren op 6, 26 en 31 oktober van 13:00 tot 20:00. Alle dagen zaten vol. De animo vanuit de regio is groot, daarom wordt er zeker gedacht aan een vervolg.  Inschrijven kan daarom nog steeds via Fugo.

ID College, FUGO en GMTO terugwinning F-gassen cursus.
ID College, afdeling motorvoertuigentechniek, Fugo en GMTO hebben de krachten gebundeld om een terugwinning koudemiddel cursus op te zetten voor het bedrijfsleven in de regio. De cursussen waren op 6, 26 en 31 oktober van 13:00 tot 20:00. Alle dagen zaten vol. De animo vanuit de regio is groot, daarom wordt er zeker gedacht aan een vervolg.  Inschrijven kan daarom nog steeds via Fugo.

De cursus begint met een theoriedeel wat wordt afgesloten met een theorie examen. Dit wordt ’s middags vormgegeven bij FUGO in Gouda. Tijdens de cursus wordt duidelijk gemaakt wat voor soort gas er in airco installaties wordt gebruikt en hoe je met deze gassen om hoort te gaan in een werkplaats. De verschillende soorten olieën, koudemiddelen en aircosystemen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast wordt er aandacht besteed hoe je op een correcte en veilige manier aan airco installaties werkt en deze kan controleren.
Na het theoriedeel is het tijd voor een diner. Deze wordt georganiseerd door de opleiding bakkerij en Horeca op het ID College in Gouda. Een leuke setting waarbij de school kan laten zien wat het in huis heeft. Cursisten geven aan het leuk te vinden om de school ook eens van deze kant te bekijken.
 

 

Na het diner is het tijd voor de praktijk. Dit wordt vormgegeven in het praktijk en practicumlokaal op het ID College, afdeling motorvoertuigentechniek.
Er staat modern testapparatuur klaar voor de cursisten. Dit materiaal is deels neergezet door FUGO en deels in beheer van ID College. De handige tools die op de markt zijn worden ingezet rond om de geplande opdrachten en dat maakt het een cursus die motiveert en interesse wekt.
Docent Tom Seldenthuis, Lisette Hogenelst (eigenaresse FUGO) en een trainer van GMTO begeleiden de cursus. De cursus wordt gewaardeerd door de cursisten. Vooral de gemoedelijke ruimten en uitvoering van de cursus wordt positief ervaren. Een goed resultaat geboekt, er is een 100% slagingspercentage behaald op alle drie de dagen.
 

Fugo Gouda

Nieuwe Gouwe O.Z. 13
2801 SB Gouda
Tel: 0182 69 10 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

Fugo Maarssen

Industrieweg 8
3606 AS Maarssen
Tel: 0346 79 10 30
maarssen@fugo.nl
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

© 2022 Fugo b.v.. All Rights Reserved. Designed By WebdesignBB

Zoeken