Nieuws

Gouwe Zaken wordt top

Gouwe Zaken wordt top, mis het niet!

Op maandag 5 november vindt vanaf 15.30 uur Gouwe Zaken plaats in de showroom van Mercedes-Benz dealer Van Mossel Gouda aan de Grote Esch 50 op het Gouwepark in Moordrecht. Het programma van deze zevende editie van het grootse netwerkevent in de Goudse regio ziet er opnieuw aantrekkelijk en veelbelovend uit. De entree is gratis. Vooraf aanmelden via www.gouwezaken.nl/bezoeker is nodig.

Het team dat Gouwe Zaken 2018 organiseert, pakt ook dit jaar flink uit. Op het ondernemersplein presenteren circa 30 ondernemingen uit de regio hun producten en diensten. ‘Blijvende oplossingen bestaan niet’ is het thema waarmee gastspreker Rob Aslander iedereen weet te boeien. Korte interessante kennissessies over actuele thema’s en speeddaten met ondernemers uit de regio maken het programma compleet. Tussen de bedrijven door verzorgt vanderLOO de uitstekende catering.

Gastspreker Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparringpartner en mede-auteur van de bestseller ‘Nooit Af’. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Gouwe Zaken 2018 wordt mogelijk gemaakt door onder meer sponsoren en vrienden van dit event. Om het hen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, heeft het organisatieteam interessante pakketten samengesteld. Ook maken zij kans op een van de gratis ballonvaarten van Sortimo Bedrijfswageninrichting. Meer informatie over de sponsormogelijkheden is te vinden op www.gouwezaken.nl/meedoen.

Gouda Onderneemt, de Goudse Business Club en het Ondernemers Platform zijn de initiatiefnemers en mede sponsoren van Gouwe Zaken. Deze ondernemerskringen zijn vertegenwoordigd in Team Gouwe Zaken. Daarnaast heeft ook de Reeuwijkse Ondernemers Vereniging aangehaakt. Vandaar dat Gouwe Zaken een prima gelegenheid is om ook met ondernemers uit die regio kennis te maken.

 

PS Heb jij je al als bezoeker aangemeld via www.gouwezaken.nl/bezoeker?

Fugo Gouda

Nieuwe Gouwe O.Z. 13
2801 SB Gouda
Tel: 0182 69 10 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

Fugo Maarssen

Industrieweg 8
3606 AS Maarssen
Tel: 0346 79 10 30
maarssen@fugo.nl
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

© 2022 Fugo b.v.. All Rights Reserved. Designed By WebdesignBB

Zoeken